Thailand - torsdag den 21. januar 2010


Fra Danmark til Thailand

Tilbage

Så oprandt dagen, som jeg havde glædet mig utrolig meget til. Farvel til sne og kulde og goddag til sol og varme. Taxachaufføren, der kørte os ind til banegården, stillede sig op i rækken af de misundelige.

Togturen gik planmæssigt og snart var vi i lufthavnen, hvor vi havde god tid. Vi regnede bestemt med at være de første men min søsters mand Erik var allerede ankommet. Han arbejder for tiden i hovedstadsområdet, så han var tæt på Kastrup.

Efterhånden dukkede alle op og vi fik tjekket ind. Det tog lidt tid med Brian, fordi flyselskabet fortalte ham, at de 2 ledige sæder, som Brian havde, ville blive givet til nogle andre. Det var Brian ikke tilfreds med, da han jo havde betalt for pladserne. Regnestykket endte med, at han fik ca. halvdelen af pengene tilbage.

Ellers var det en positiv overraskelse, at rejse med Turkish Airlines. Der var masser af benplads og servicen var egentlig også udmærket. I Istanbul skiftede vi fly og kom over i et større Boeing fly med 2 gange - og tv til hvert sæde. Omkring midnat lettede vi mod Bangkok og planen var, at vi skulle spise lidt og så få sovet. Når vi landede i Bangkok 7 timer senere, ville det være over middag.

1
2
3
4